Byte Rörledningar & Bilning Avloppsrör i Bagarmossen & Stockholm

Att byta rörledningar och avloppsrör är en omfattande process som kräver att du anlitar en rörmokare. Vi är specialiserade på bilning av avloppsrör och att byta ut rörledningar. Du kan anlita oss om det är dags att byta rörledningar. Våra rörmokare är certifierade och har flerårig erfarenhet av allt typ av VVS-arbete såsom att bila avloppsrör och att byta ut rörledningar. Du kan känna dig trygg med att lämna dina avloppsrör i våra händer.

Våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag

Ta kontakt med oss redan idag om du behöver hjälp med avloppsrören. Du har alltid möjlighet att få en kostnadsfri offert med prisförslag innan du väljer att anlita oss. Våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag om du anlitar oss i egenskap av privatperson. ROT-avdrag gör att arbetskostnaden sänks med ett antal procent.

Vi finns i hela Södra Stockholm

VVS-firman är lokaliserad i Bagarmossen men vi tar oss an uppdrag i stora delar av Stockholm. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, föreningar och företag i bland annat Pungpinan, Skarpnäck, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Larsboda. Vi har även kunder i Tyresö och i stora delar av Nacka i områden som Kolarängen, Källtorp, Älta och Tyresö.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *