Installera eller byta blandare / köksblandare i Bagarmossen & Stockholm

En blandare ska hålla i många år och tåla flera spolningar varje dag. Generellt sett är livslängden ganska lång men tillslut kan blandaren gå sönder och då behöver du byta ut den. Du märker att din blandare börjar ge sig när den läcker eller när temperaturreglaget börjar bli segt. Du behöver då anlita en professionell rörmokare som kan hjälpa dig.

Lång erfarenhet av allt inom rörmokeri

Vi är en VVS-firma med lång erfarenhet av allt inom rörmokeri. Våra rörmokare är experter på blandare och kan hjälpa dig med såväl underhåll och service som att byta ut och installera en ny blandare. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert. Om du anlitar oss i egenskap av privatperson så berättigar även arbetet till ROT-avdrag vilket sänker kostnaden något.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av blandare:

 • Köksblandarej
 • Tvättställsblandare
 • Badrumskran
 • Duschblandare
 • Badkarsblandare

Vi finns i hela Södra Stockholm

Vår VVS-firma är baserad i Bagarmossen men vi tar oss an uppdrag i stora delar av Stockholm. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, föreningar och företag i bland annat Pungpinan, Skarpnäck, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Larsboda. Vi har även kunder i Tyresö och i stora delar av Nacka i områden som Kolarängen, Källtorp, Älta och Tyresö.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *