Relining rörledningar & Renovering avloppsrör i Bagarmossen & Stockholm

Inte alla vet vad relining betyder. Kort sagt så är det en metod för att renovera dina rörledningar. Det kan användas som ett billigare alternativ till ett klassiskt stambyte. Relining går ut på att man gjuter ett nytt rör på insidan av ett befintligt rör, och således ersätter det gamla röret med ett nytt. Du slipper byta ut hela rörledningarna och kan istället använda dina gamla rör ett tag till.

Lång erfarenhet av att genomföra både stambyten, relining och renovera avlopp

Våra rörmokare kan anlitas för relining. Vi har lång erfarenhet av att genomföra både stambyten, relining och renovera avlopp. Vi arbetar utifrån effektiva, säkra och beprövade metoder för rörinfodring så att du som kund erhåller ett säkert och högkvalitativt resultat. Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag för dig som privatperson. Innan du väljer att anlita oss har du även möjlighet att få en kostnadsfri offert med prisförslag.

Vi finns i hela Södra Stockholm

Vi utgår från Bagarmossen men vi arbetar med VVS-uppdrag runtom i hela Stockholm. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, föreningar och företag i bland annat Pungpinan, Skarpnäck, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Larsboda. Vi har även kunder i Tyresö och i stora delar av Nacka i områden som Kolarängen, Källtorp, Älta och Tyresö.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *