Stambyte & Stamrenovering i Bagarmossen & Stockholm

Vi kan hjälpa dig med ditt stambyte eller stamrenovering. Ett stambyte innebär att rörledningarna i din fastighet helt och hållet byts ut. Medan en renovering innebär att endast delar byts ut eller repareras. Om du behöver göra ett stambyte eller en stamrenovering beror på skicket på dina ledningar och hur väl du har skött underhållet. Självklart kan vi hjälpa dig att underhålla dina rörledningar och rensa dina avlopp, då håller rören längre och du behöver inte göra stambyten lika ofta.

Hos oss kan du få hjälp med att:

 • Renovera och byta stammar i din fastighet.
 • Reparera rörledningar i hela din fastighet.
 • Byta och rensa avlopp, samt allmänt underhåll av dina rörledningar.

Ta gärna kontakt med oss via e-post eller telefon för att boka en tid. Innan du väljer att anlita oss kan du självklart få en kostnadsfri offert. De flesta av våra tjänster berättigar även till ROT-avdrag för dig som privatperson. Vi sköter allt administrativt och kontakten med Skatteverket.

Vi finns i hela Södra Stockholm

VVS-firman utgår från Bagarmossen men vi arbetar med uppdrag i stora delar av Stockholm. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, föreningar och företag i bland annat Pungpinan, Skarpnäck, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Larsboda. Vi har även kunder i Tyresö och i stora delar av Nacka i områden som Kolarängen, Källtorp, Älta och Tyresö.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *