Stamspolning & Spola Avlopp med Högtrycksspolning i Bagarmossen & Stockholm

Stamspolning är en grundlig rengöring av dina rör. Om du har fått stopp i avloppen kan du behöva göra en akut stamspolning. Men det är även viktigt att genomföra underhållningsspolning med jämna mellanrum för att förhindra att du överhuvudtaget får stopp i avloppen. Då sparar du pengar på sikt.

Vi utför all typ av spolning

Du kan anlita oss för att rengöra dina avloppsrör. Vi utför all typ av spolning såsom stamspolning, högtrycksspolning och underhållsspolning. Om det är i stopp i avloppen så använder vi oss av rörfilmning för att identifiera hur problemet ser ut.

Anlita oss om du behöver hjälp med:

 • Stamspolning.
 • Ta bort stopp i avloppen.
 • Rengöra avloppsrören.
 • Underhållsspolning.
 • Rörfilmning.

Alla våra rörmokare är certifierade och har lång erfarenhet av spolning av avlopp. Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag och självklart kan du få en kostnadsfri offert.

Vi finns i hela Södra Stockholm

Vår VVS-firma ligger i Bagarmossen men vi tar oss an VVS-uppdrag i stora delar av Stockholm. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, föreningar och företag i bland annat Pungpinan, Skarpnäck, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Larsboda. Vi har även kunder i Tyresö och i stora delar av Nacka i områden som Kolarängen, Källtorp, Älta och Tyresö.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *