Stopp i avlopp & avloppsrensning i Bagarmossen & Stockholm

Har du fått problem med stopp i avloppet? Hos oss får du hjälp av skickliga och certifierade rörmokare som rensar dina avlopp. Vår avloppsrensning håller högsta kvalitet och har belönats med en hög kundnöjdhet. Vi börjar alltid med att göra en rörfilmning för att identifiera hur stoppet ser ut. Därefter löser vi avloppsproblemen genom högtrycksspolning och vid behov stamspolning. Du kan även anlita oss för underhåll av dina avlopp.

Om du har stopp i avloppet är det viktigt att få hjälp snabbt

Om du har stopp i avloppet är det ofta viktigt att få hjälp ganska snabbt. Annars riskerar problemen bara att bli värre och mer omfattande. I värsta fall kan dina rörledningar gå sönder. Kontakta oss därför redan idag för att få hjälp. Självklart kan du få en kostnadsfri offert och våra tjänster berättigar till ROT-avdrag för dig som privatperson.

Vi finns i hela Södra Stockholm

Vår VVS-firma ligger i Bagarmossen men vi arbetar med uppdrag i stora delar av Stockholm. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, föreningar och företag i bland annat Pungpinan, Skarpnäck, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Farsta och Larsboda. Vi har även kunder i Tyresö och i stora delar av Nacka i områden som Kolarängen, Källtorp, Älta och Tyresö.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *